חומרים:
- 1 ק”ג חזה הודו
למרינדה אדומה:
- 1 כף פפריקה מעושנת
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/4-1/2 כפית פלפל צ׳ילי גרוס ( תלוי כמה חריף רוצים)
- 2 כפות שמן זית
- מלח
למרינדה ירוקה:
- 2 כפות ממרח קארי ירוק תאילנדי
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- מלח
למרינדה צהובה:
- 1 כף כורכום
- 1 שן שום קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- מלח
לצלייה:
- צרור עשבי תיבול, לפי הטעם (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בזיליקום, טימין וכו’)
הוראות הכנה:
- מכינים את המרינדות: בשלוש קערות נפרדות מערבבים את רכיבי כל אחת מהמרינדות, מוסיפים מלח לפי הטעם.
- מרכיבים את המנה: מחלקים את חזה ההודו לשלושה חלקים שלמים. מושחים ומעסים היטב כל נתח באחת המרינדות, מניחים בקערית, מעבירים למקרר ומשרים למשך שעתיים לפחות.
- מחממים תנור ל-100 מעלות אדים.
- בתבנית מחוררת מפזרים את צרור עשבי התיבול, מניחים מעליו את שלושת נתחי ההודו. מעבירים לתנור ומאדים כחצי שעה. מצננים.
- פורסים לפרוסות בעובי חצי ס”מ, ומגישים בטמפרטורת החדר או קר.
החומרים ל-6 מנות.