פסטרמה הודו בשלושה צבעים וטעמים

חומרים:

  • 1 ק”ג חזה הודו

למרינדה אדומה:

  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/4-1/2 כפית פלפל צ׳ילי גרוס ( תלוי כמה חריף רוצים)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח

למרינדה ירוקה:

  • 2 כפות ממרח קארי ירוק תאילנדי
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח

למרינדה צהובה:

  • 1 כף כורכום
  • 1 שן שום קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח

לצלייה:

  • צרור עשבי תיבול, לפי הטעם (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בזיליקום, טימין וכו’)

הוראות הכנה:

  1. מכינים את המרינדות: בשלוש קערות נפרדות מערבבים את רכיבי כל אחת מהמרינדות, מוסיפים מלח לפי הטעם.
  2. מרכיבים את המנה: מחלקים את חזה ההודו לשלושה חלקים שלמים. מושחים ומעסים היטב כל נתח באחת המרינדות, מניחים בקערית, מעבירים למקרר ומשרים למשך שעתיים לפחות.
  3. מחממים תנור ל-100 מעלות אדים.
  4. בתבנית מחוררת מפזרים את צרור עשבי התיבול, מניחים מעליו את שלושת נתחי ההודו. מעבירים לתנור ומאדים כחצי שעה. מצננים.
  5. פורסים לפרוסות בעובי חצי ס”מ, ומגישים בטמפרטורת החדר או קר.

הערות:

החומרים ל-6 מנות.

עגלת הקניות שלך.
  • העגלה שלך ריקה.