Bora

הכנסו לגלות את העולם של 

חברת Digital Kitchen המשווקת מותגי יוקרה הינה המשווקת הרשמית בישראל של מותג BORA הגרמני. BORA חלוצה בתחום כיריים משולבות קולט אדים, בעלות טכנולוגיה מתקדמת ,עוצמה מרבית לצד פעולה שקטה ביותר. הכיריים משולבות קולט של BORA, כמעט ואינן נראות לעין ומאפשרות עיצוב נקי ואסתטי . חווית הבישול נעימה ונוחה יותר, ללא ריחות ועשן מיותר.

המותג מציע שלושה דגמים מתוחכמים, כאשר שניים מהם וורסטיליים מאוד ומאפשרים התאמה גבוהה יותר לצרכי המשתמש. מלבד האיכות והפונקציונאליות הגבוהות, המותג המוביל, BORA, ידוע גם בהקפדה על עיצוב אלגנטי ומרשים המשלב כפתורים וצגי תפעול בעלי מראה חדשני ומיוחד.

המטבחים והרגלי הבישול מגוונים כל כך, כמו האנשים שמבשלים. במידה והתחלתם להתעניין במוצרים של BORA אך עדיין לא הצלחתם להחליט איזה מוצר מתאים לכם, נשמח לסייע בהחלטה כדי להקל עליכם כמה שאפשר.

אנו מאמינים באיכות מוצרינו ומעניקים לכם עד 5 שנות אחריות*! לפרטים נוספים, חייגו כבר עכשיו 072-3902677

למגזין BORA הדיגיטלי >>

שאלות נפוצות

כיצד פועלת מערכת קולטי האדים של המוצרים שלנו?

BORA שואבת את חלקיקי הריח והשומן ישירות מכלי הבישול – עקב כך אדי הבישול אינם יכולים לעלות למעלה ולהתפזר בחלל החדר.

חלקיקי השומן נסגרים היטב במסנן השומנים העשוי מפלדת אל חלד. ואפשר לבשל כמו באויר הצח.

כיצד מנקים את קולט האדים?

להבדיל מקולטי אדים רגילים הדורשים פעולות ניקוי מאומצות הגוזלות זמן יקר, את החלקים של קולט האדים של BORA ניתן להסיר בקלילות, ללא צורך בכלי עבודה, ולנקות אותם במדיח הכלים.

האם המבנה של קולט האדים משפיע על רעש השאיבה ביחס לקולטים אחרים?

להבדיל מקולטי אדים רגילים היוצרים מטרד של רעש בגובה הראש, קולטי האדים של BORA יוצרים מפלס קול ברמה שקטה יותר מרעש של טיגון סטייק. הדבר מתאפשר בזכות טכנולוגיה חכמה בעלת מנועים שקטים, הפרדות מושלמות בין החלקים והתקנה בבסיס המטבח.

מאילו חומרים עשויים המוצרים?

חומרים איכותיים, המבטיחים פונקציונאליות גבוהה ומשך חיים ארוך, משתלבים ביחד למערכת פרימיום ללא פשרות.
פלדת אל חלד טהורה וזכוכית קרמית נטולת מתכות כבדות. כך תוכלו ליהנות שנים רבות מהבישול עם BORA – זו ההבטחה שלנו.

כיצד זה עובד?

אדי הבישול והריחות אינם עולים כלל למעלה, אלא נשאבים מיד לאחר היווצרותם – בצמוד לכיריים, ישירות מהסיר, מהמחבת או הגריל.

אין זה קסם, זו פיזיקה יישומית בהתאם לעקרונות היסוד של תורת הזרימה.

לשם כך, אנו משתמשים פשוט בזרימה צולבת גבוהה ממהירות העלייה של אדי הבישול.